funkid.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Livrare Gratuita

Pentru comenzi de peste 200 de lei

Livram in toata tara

Inclusiv in zonele rurale

Drept de retur

Produsul poate fi returnat in 14 zile

Calitate si garantie

Garantie pentru toate produsele

Categorii
Varste recomandate

Condiţiile de livrare şi de plată ale magazinului online Funkid

Pregătirea comenzilor se efectuează în ordinea primirii lor. De la primirea comenzii, pregătirea acestuia durează aproximativ 2-4 zile lucrătoare. Nu împachetăm comenzi în zilele de week-end şi de sărbători.

În mod normal, încercăm să pregătim pachetele într-un timp cât mai scurt, dar în anumite cazuri – cu ocazia sărbătorilor mai mari, începutul unui nou sezon – acest termen, şi în paralel termenul de livrare, poate fi mai lung.

Odată ce v-am pregătit comanda, coletul Dvs. va fi predat curieratului cu care noi am încheiat contract. Deci, dacă Dvs. aşteptaţi un colet de la noi, este preferabil să vă verificaţi în fiecare zi "cutia poştală".

Este indispensabil, ca în ziua livrării persoana competentă pentru primirea coletului să se afle la adresa specificată. Livrarea se va efectua la adresa poştală precizată la înregistrare. Dacă de la data înregistrării au apărut orice modificări (adresă, număr de telefon), acestea trebuie să fie modificate şi în formular!

Dacă nu puteți să rezolvați să-l așteptați acasă coletul, iar prima încercare va fi nereuşită, în mod natural agentul vă va căuta prin telefon.

La livrare, verificaţi de fiecare dată integritatea coletului. În cazul în care coletul este deteriorat, Dvs. sunteţi obligat să verificaţi coletul în prezenţa agentului de curierat, să solicitaţi întocmirea unui proces-verbal despre eventualele pagube! Numai în acest caz vom putea accepta reclamaţia respectivă!

Noi vă trimitem coletul prin curierat, iar plata va fi făcută agentului în numerar, la înmânarea coletului. În cazul livrării la domiciliu, noi vom calcula o taxă de livrare. Suma acesteia depinde de valoarea comenzii.

  • Telefon: 0747.191.350
  • E-mail: contact@funkid.ro
Website detinut de DAMAR VISION MARKET S.R.L., CIF: RO44841536, Reg.Com: J13/2974/2021