funkid.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Livrare Gratuita

Pentru comenzi de peste 200 de lei

Livram in toata tara

Inclusiv in zonele rurale

Drept de retur

Produsul poate fi returnat in 14 zile

Calitate si garantie

Garantie pentru toate produsele

Categorii
Varste recomandate

 

Returnarea produse


 


Aceste dispoziții se aplică conform OUG34/2014, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, "consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului."

Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Imediat după primirea mărfii returnate la adresa noastră / Str. Constantin Bobescu, Nr. 11, Constanta, Judet Constanta /, dar cel mai târziu în termen de 30 de zile de la preluarea mărfii returnate, noi vă vom vira contravaloarea produsului/produselor cumparate. Plata se va efectua în contul indicat de client prin e-mail. Nu acceptam colete cu RAMBURS sau trimise prin Posta Romana. Dacă coletul se pierde şi nu îl vom primi, noi nu vom avea posibilitatea să vă rambursăm preţul de cumpărare, de aceea vă rugăm păstrați dovada trimiterii coletului. Demersurile rezultate din pierderea coletului vor intra în sarcina Expeditorului. Nu vom avea însă posibilitatea să luăm în considerare dreptul la renunţare dacă produsul/produsele au fost vizibil utilizate, dacă sunt deteriorate.

  • Telefon: 0747.191.350
  • E-mail: contact@funkid.ro
Website detinut de DAMAR VISION MARKET S.R.L., CIF: RO44841536, Reg.Com: J13/2974/2021